• Elk artikel is uniek
  • Stansen, lasersnijden en -graveren
  • Eigen tekst of logo op leer en hout
  • Leer, hout en acrylaat

Over Mez11

Welkom bij Mez11, waar passie en creativiteit samenkomen in unieke leren labels, sleutelhangers en bijzondere (relatie)geschenken. Mijn naam is Joyce van de Kerkhof, de drijvende kracht achter Mez11, gevestigd te Someren, waar ik niet alleen woon, maar ook mijn onderneming heb opgebouwd..

In 2011 startte ik met het handmatig vervaardigen van leren labels. Wat begon als een liefdevol hobbyproject groeide al snel uit tot een bloeiende onderneming.

Met de aanschaf van een lasermachine in 2015 zette ik met Mez11 de volgende stap. Hiermee kon ik niet alleen leren labels met een standaard lettertype maken, maar ook labels etc. met een eigen lettertype, huisstijl en logo van de klant.
Sindsdien werd Mez11 ook door bedrijven ingezet voor het maken van hun promotieartikelen en bedrijfsrelatiegeschenken.

In 2017 maakte ik de gedurfde beslissing om mijn parttime functie als directiesecretaresse bij een accountantskantoor vaarwel te zeggen en voltijds als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Mijn werkplek, naast mijn woonruimte, is het kloppend hart van Mez11.

Bij Mez11 draait alles om persoonlijke aandacht, creativiteit en kwaliteit. Ik werk met passie aan het bedenken en creƫren van unieke producten van leer, hout en acrylaat. Of het nu gaat om gepersonaliseerde labels, een kraam- of huwelijkscadeau, relatiegeschenken of promotionele artikelen. Ik sta open voor samenwerkingen met (concept)stores en denk graag met bedrijven mee om tot een top eindresultaat te komen.

Dank voor het bezoeken van Mez11, waar elk stuk met liefde is gemaakt en persoonlijk wordt verzorgd door Mez11 (lees: mezelf) –> Joyce.
Mede door mijn trotse man & zoon en het netwerk en team dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, kan ik me volledig concentreren op mijn ware passie: het maken van unieke items die een blijvende indruk achterlaten!

“samen maken we moois”!
#makeitpersonal
Lieve groet, Joyce
Mez11