• i.v.m. vakantie worden bestellingen ná 25 juni '24 --> begin augustus verzonden
  • Leer, hout en acrylaat
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Unieke en eigentijdse collectie

Weer lekker aan het werk!

Na een fantastisch weekje vakantie ben ik weer helemaal opgeladen en klaar om erin te vliegen. Dank jullie wel voor al die geweldige bestellingen die binnenkwamen terwijl ik genoot van wat welverdiende rust!

Tijd voor Actie!

Nu is het tijd om vol gas te geven en een geweldige inhaalslag te maken. Kan niet wachten om dat te doen (en eerlijk is eerlijk: ik ben van het weekend al gestart haha)! Binnen de komende vijf werkdagen zorg ik ervoor dat jullie bestellingen verder worden verwerkt en z.s.m. worden verzonden. Jippie!

Op Volgorde van Feestje!

Ik waardeer jullie geduld enorm. Alle bestellingen worden op volgorde van bestelnummer en besteldatum afgehandeld. Alles wordt met creatieve liefde van Mez11 verpakt, dus houd nog even vol, want het feestje in je brievenbus komt eraan!

Dikke D A N K

Thnx thnx thnx dat jullie Mez11 weten te vinden voor de leukste cadeaus, DIY-items en business-items met eigen logo en/of tekst!

Heb je nog vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me(z11) op via het zakelijke contactformulier of algemeen contactformulier of bel Mez11 via het telefoonnummer dat vermeld staat onder de contactgegevens.

Wil je graag vandaag nog iets leuks van Mez11 in huis halen?

Breng een bezoek aan een van de (concept)stores waar ook producten van Mez11 worden verkocht: Kadoshop van de Plank in Someren, Aaf Stores in ’s Hertogenbosch, Keet Rotterdam in Rotterdam, of Groene Vingers in Delft. Je kunt ook de social media kanalen volgen om te zien welke online shops de producten van Mez11 nog meer verkopen.

Fijne nieuwe (werk)week!

Geniet van de mooie (werk)dagen, pik een zonnestraal mee als dat kan(!), maak weer tijd voor je hobby en zoek Mez11 weer op voor het personaliseren van leer, hout en acrylaat! whoop whoop!
Samen zorgen we ervoor dat jouw ideeën zullen uitblinken!

Lieve groet, Joyce van Mez11