• 100% gemaakt door Mez11
  • Leer, hout en acrylaat
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Unieke en eigentijdse collectie

Yes, het is een feit!

Yes yes yes!! de nieuwe site van Mez11 is een feit.

Vele maanden, weken, uren en elke vrije minuut / seconde me-time werd omgebogen naar Mez11-time!
Mennnn, wat een avontuur is dat; een nieuwe site opbouwen mét webshop wanneer je zoveel producten weet aan te bieden.
Dan pas kom je erachter hoeveel mogelijkheden er bij Mez11 zijn; rond, vierkant, hartje, tekst, blokletter, hoofdletters, kleine letters, drukknoop, gaatjes, boekschroef, vele verschillende kleuren, maten en soorten.
Poehpoeh ik geloof dat ik een aantal (technische)mannen om me(z11)heen aardig gek heb gemaakt met dit soort termen en mogelijkheden.

Ik hoop dat ik jullie met al dit leuks op de site ook een beetje “gek” #indegoeiezin mag maken. Dat jullie zien dat er naast de toffe labels, etc. van Mez11 een tal nieuwe producten en mogelijkheden zijn toegevoegd.

Zelf ben ik helemaal dol geworden op de rechte labels- en small labels met animalprint! #whoopwhoop!! en vind ik de nieuwe theelichthouders van Mez11 de bom!
Zo gaaf om een theelichthouder te laten personaliseren met een naam of toffe quote! en dan jezelf of een ander kado te doen.
MAKE IT PERSONAL!

Voor mijn gevoel kan nóg veel meer aan de shop worden toegevoegd.
Dat gaat ook zeer zeker gebeuren.
Mijn hoofd zit altijd boordevol ideeën en in de werkruimte van Mez11 liggen al nieuwe producten te wachten voor de finishing touch & shooting-day.
Maar voor nu neem ik even een pasje op de plaats, ga ik ervaren hoe het is om te werken met een webshop én ben ik al super blij en tevreden met wat ik jullie vandaag hier al kan laten zien.

In de toekomst zal ook de pagina LIFESTYLE flink worden gevuld.
Wat daar allemaal voorbijkomt, verklap ik nog even niet.

Supertof dat je een kijkje neemt, lekker rondsnuffelt en/of een bestelling doet bij Mez11. WELKOM!