• 100% gemaakt door Mez11
  • Leer, hout en acrylaat
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Unieke en eigentijdse collectie

Nieuw materiaal, nieuw product bij Mez11

Ik heb Mez11 in 2022 flink aan het werk gezet in het vinden van een ander “extra” materiaal om mee te werken @ Mez11. 2022…Het klinkt alweer zover weg. Maar als je wekelijks blijft testen, ontwerpen en creëren met een nieuw materiaal en écht 100% achter het materiaal wilt staan voordat je het waardeert en ook daadwerkelijk lanceert, dan heb je deze tijd als maker wel nodig. De bestellingen via de shop en (zakelijke) opdrachten-op-maat, blijven immers gewoon doorgaan en het hele proces van werken met een nieuw materiaal moet naast de huidige werktijden gebeuren. In de weekenden, avonden & vakanties zie ik mez11 dan ook graag in de werkruimte voor het uitwerken van nieuwe “projecten”. Voor mij is dat pure ontspanning. En mijn gezin helpt me daar graag bij mee.

Nieuwe artikelen

Ik blijf 24/7 op zoek, geïnteresseerd, nieuwsgierig en benieuwd naar nieuwe materialen en artikelen voor Mez11. Het liefst géén inkoop-verkoop, maar alles gemaakt door Mez11 (lees: mezelf). Mijn nieuwsgierigheid is daarin zo groot, dat ik Me(z11) soms net zo’n doorgeslagen Willy Wortel vind.

Uitbreiding materialen naast leer en hout

Bij het materiaal leer en hout ben ik gestart met het maken van labels en later deze materialen ook steeds meer en meer gaan gebruiken voor het maken van de sleutelhangers @Mez11. Dit keer is het nét andersom gegaan. Ik ben met dit nieuwe materiaal gestart met het ontwerpen van sleutelhangers en gaandeweg zag ik hier ook hele toffe mogelijkheden in voor de labels.

Acrylaat is erg veelzijdig

Ik heb het nu over het materiaal Acrylaat. Ook wel bekend als PMMA wat voluit staat voor Polymethylmethacrylaat. En beter bekend onder de (merk)naam Plexiglas of Perspex.
Omdat het materiaal zoveel afwijkt van leer en hout, biedt het ook weer heel veel andere mogelijkheden.
Het is o.a. weersbestendig, lichtdoorlatend, licht van gewicht en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bij Mez11 kun je kiezen uit zoete pastelkleuren, mat en glanzend zwart, felle neonkleuren, zilver en spiegelend goud of rosé. Een 15-tal kleuren, waarmee we kunnen mixen en matchen als het om sleutelhangers én labels gaat. En ik sluit niet uit dat er nog meerdere kleuren van in het assortiment komen. Evenals de producten in dit toffe materiaal in de shop van Mez11.

Zelf een idee? Laat het weten!

Heb je wensen of ideeën waarvan jij vindt dat we daarmee aan de slag moeten?
Stuur Me(z11) een bericht via het contactformulier en samen maken we er moois van!

Lieve groet Joyce, Mez11