• 100% gemaakt door Mez11
  • Leer, hout en acrylaat
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Unieke en eigentijdse collectie

Geniet van de Meivakantie

Het is weer die tijd van het jaar!

De vogels fluiten, de zon schijnt en de Meivakantie is voor vele van jullie al van start gegaan. Bij Mez11 vinden we het belangrijk om af en toe even de batterij op te laden en daarom neem ik, Joyce van Mez11, even een week vakantie tot en met vrijdag 10 mei. Maar wees niet getreurd, want na mijn vakantie staan er spannende dingen op de planning die ik graag met jullie wil delen!

Op maandag 13 mei staat een bijzondere dag gepland voor Mez11!

Samen met een aantal andere gepassioneerde ondernemers ga ik deze dag gebruiken om te sparren en de plannen voor Mez11 verder uit te werken. We duiken diep in de toekomst van een nieuw product en kijken hoe we dit het beste kunnen realiseren. Het belooft een inspirerende dag te worden vol nieuwe idee├źn en energie!

Op dinsdag 14 mei pakken we alle webshopbestellingen weer op.

Dus als je iets hebt besteld, wees gerust, we gaan er direct mee aan de slag! Ook zal ik dan alle contactaanvragen behandelen.

Voor de zakelijke klanten van Mez11:

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via het zakelijke contactformulier op de website of bel Mez11 op het telefoonnummer dat vermeld staat onder de contactgegevens.

Wil je graag vandaag nog iets leuks van Mez11 in huis halen?

Of het nu voor Moederdag is, voor een ander, of gewoon voor jezelf? Breng dan een bezoek aan een van de conceptstores zoals Kadoshop van de Plank in Someren, Aaf Stores in ’s Hertogenbosch, Keet Rotterdam in Rotterdam, of Groene Vingers in Delft. Je kunt ook de social media kanalen volgen om te zien welke online shops de producten van Mez11 nog meer verkopen.

Ik wens jullie allemaal een fantastische Meivakantie toe!

Geniet van de mooie dagen en ik kijk er met plezier naar uit om jullie en jullie bestellingen weer te zien zodra ik terug ben.

Lieve groet, Joyce van Mez11