• i.v.m. vakantie worden bestellingen ná 25 juni '24 --> begin augustus verzonden
  • Leer, hout en acrylaat
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Unieke en eigentijdse collectie

Aankondiging Zomervakantie Mez11

Het is weer zover: de zomervakantie staat voor de deur!
Hier in het mooie zuiden van Nederland, in Someren, genieten we dit jaar als allereersten van de Zummerse zomerse zon. De mannen (zoon en manlief) tellen stiekem hun schooldagen al af en voor we het weten liggen we met ons luie gat in het water te dobberen.

En wat gebeurt er met jouw bestelling?

Ik som even een aantal belangrijke zaken met betrekking tot bestellingen en beschikbaarheid van Mez11 voor je op:

Bestellingen t/m 25 juni 2024: Alle bestellingen die tot en met vandaag, 25 juni 2024, worden geplaatst, worden nog vóór 1 juli verzonden.
Bestellingen na 25 juni 2024: Bestellingen die na 25 juni worden geplaatst, zullen pas in augustus verzonden worden.
Eind juli: Hoewel ik eind juli weer in de werkruimte van Mez11 aanwezig ben om de werkzaamheden op te pakken, zullen de verzendingen pas begin augustus plaatsvinden. Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden op volgorde van bestelnummer en -datum.

Bedankt voor je geduld!

Als dank voor je geduld tijdens mijn afwezigheid, shop je vanaf morgen 5% korting op alles in de shop! Gebruik de code ZOMER2024 in het winkelmandje, en de korting wordt direct verrekend.

Wil je niet w8en tot augustus? Shop dan in één van de leukste winkels en conceptstores van Nederland. Ook daar liggen de items van Mez11!
Denk aan: Kadoshop van de Plank in Someren, Aaf Stores in ’s Hertogenbosch, Voorlopig in Rotterdam, Den Haag en Deflt, Keet Rotterdam in Rotterdam, of Groene Vingers in Delft Je kunt ook de social media kanalen volgen om te zien welke (online) shops nog meer de producten van Mez11 verkopen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld!!
Ik wens jullie een prachtige, heerlijke, warme en gezellige zomer toe en kijk ernaar uit om in augustus weer de mooiste dingen voor jullie te mogen maken.

Lieve groet,

Joyce
Mez11